link
banner beregnbanner_horismart

Om horizont

Velkommen til Horizonts nye website!
Luftbild-Homberger-Weg
horizont er en af verdens største producenter af udstyr til elektrisk hegn. På egene fabrikker i Europa klargører knapt 450 medarbejdere sikkerhedsprodukter til såvel landbrug som trafiksikkerhed. Sikkerhed og pålidelighed er et altafgørende aspekt for denne type produkter.

Omkring 400 forskellige typer apparater forlader i tusindtal vores fabrik i Korbach solgt under mærket horizont. I 65 år har navnet horizont stået for den bedste kvalitet. Næsten hele spektret af tilbehør til elektrisk hegn, såsom kunststof hegnstråd og isolererende produkter, såsom isolatorer, ledhåndtag ellerkunststofpæle i horizont group produceres på egne fabrikker i Europa. Igen er det til enhver tid at sikre kvaliteten af produkterne, og lancere innovative produkter på markedet.

Ud over produkter til elektriske hegn, fører horizont en lang række produkter til husdyr, dels fra egen produktion og en række hestesport produkter, med mottoet "leve med dyr." Vi er sikker på du vil nyde at bruge vores produkter. Uanset om du er sælger af produkter, eller er bruger af dem.